Svježe
Škare za obrezivanje od 240 mm iz Japana

Škare za obrezivanje od 240 mm iz Japana

Prisutnost: U skladištu
HRK 1.33

Procijenjeni volumen rezanja sirovog drva : cca. 120 mm. duljina oštrice : 240 mm.isporučuje se u koricama od smole s petljom za remen. Prianjanje na elastomernu smolu. za obrezivanje. [Koristite] obrezivanje vrtnog drveća za rad s granama. [Značajke, prepoznatljive značajke]To je pila za rezanje drva s ručkom od smole i omotačem. Zahvaljujući upotrebi oštrice za gašenje visoke tvrdoće u cijelom tijelu, oštrina je izvanredna i traje dugo. Koristi se omotač od smole s navojem za remen koji je prikladan za pohranu i nošenje. Jedan je od osam originalnih brendova tvrtke., Ltd., specijalizirana za rezanje alata za stolariju i vrtlarstvo. "Pružanje proizvoda svim kanalima distribucije instrumenata u Japanu." Osnovana 17.travnja 1944. godine, tvrtka posluje iz sjedišta i sedam podružnica i prodajnih ureda. [Proizvodi] Stolarski alati/Radni alati/zračni alati/Savjeti/ pomoćni materijali za rad/vrtni alati/oprema za vrtlarstvo/pribor za vrtlarstvo. [Kategorije proizvoda] Širok raspon proizvoda, od stolarije i električnih alata do ručnih i vrtnih alata. Kao trgovačka tvrtka specijalizirana za planiranje i razvoj, nudimo široku paletu alata za samostalan rad, ponajviše električnih alata, ručnih alata i vrtlarske opreme. Naša linija proizvoda uključuje oko 100.000 modela. Ova široka paleta proizvoda omogućuje nam da zadovoljimo potrebe naših kupaca. [Stolarski alati] osnovni alati "uradi sam" za rezanje, brušenje, čekić, poliranje i mjerenje. [Radni alati] ručni alati za svaku radnu situaciju i primjenu. [Zračni alati] Električni alati koji učinkovito obavljaju precizne radove. [Alati za savjete] dlijeta visoke preciznosti koja se mogu sigurno koristiti s bilo kojim materijalom [podrška za rad] Podrška za proizvod za sigurno i ugodno obavljanje posla. [Vrtlarstvo] vrtna oprema za hobi vrtlare i profesionalce. [Vrtni alati] širok raspon sredstava za obrezivanje, reznice, sadnju, plijevljenje, uzgoj i skladištenje. [Vrtni pribor] vrtni alati za razne namjene u vrtu.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Naziv proizvoda : ručna pila; glavni materijal : Metal, guma Rasklopljena veličina : 32 "3,5" 2 cm / 12,6" " 1,4 "" 0,8 " (d š t); duljina ruba zuba : 13 cm / 5 inča Boja : srebrni

Čelik, silikon Alat za vrtnu pilu : udoban dizajn ručke koji se lako hvata smanjuje poteškoće u primjeni i može vam pružiti sigurniji i opušteniji način rada Vrtne umjetničke pile :

Scroll